"Ponovno bom kandidiral za župana Ljubljane"

· min branje
Nazaj

Zoran Janković je na Dvornem trgu javnosti napovedal svojo kandidaturo za župana. Na volitve bo šel z neodvisno Listo Zorana Jankovića. 

Še pred napovedjo kandidature se je župan, ki končuje tretji mandat, v volilni pisarni sestal s kandidati, ki se bodo v nedeljo, 18. novembra potegovali za članstvo v Mestnem svetu. »Moram priznati, da sem izjemno navdušen s kakšnim bogastvom znanja in srčnim pristopom so se predstavili,« je dejal. 

Od ponedeljka dalje bosta tako Zoran Janković kot Lista Zorana Jankovića pred upravnimi enotami zbirala podpise za vložitev kandidature, zato je danes Ljubljančanke in Ljubljančane pozval, da mu namenijo zadostno število podpisov, ki jih potrebuje za vložitev kandidature.

Podpis lahko prinesete tudi v volilno pisarno na Dvornem trgu, ki bo svoja vrata uradno odprla v torek, 18. septembra 2018. Odprta bo vsak dan med 11. in 19. uro, v soboto od 10. do 13. ure. V nedeljo bo volilna pisarna zaprta. 

Tukaj lahko pogledate napoved kandidature, ki smo jo prenašali v živo.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.