"Zaupanje med podžupanjama in podžupani ter menoj je obojestransko"

· min branje
Nazaj

Skupaj z Zoranom Jankovićem je kandidaturo na Listi Zorana Jankovića napovedala tudi celotna ekipa podžupanov.  

V Glasilu Ljubljana je Zoran Janković kontinuiteto vodstva in medsebojno zaupanje komentiral:

"To je neprecenljivo. Zaupanje med podžupanjama in podžupani ter menoj je obojestransko. Vse podžupanje in podžupane sem izbral sam, vsi so s svojim delom, strokovnostjo in pozitivnim odnosom do razvoja Ljubljane dokazali, da so zaupanja vredni, da se med seboj spoštujejo kljub dostikrat različnim mnenjem in stališčem. Ko sem se z vsakim od njih pogovarjal, kako gleda na izzive za naprej, smo prišli vsi do zaključka, da moramo začete projekte zaključiti, da bomo nekatere premaknili z mrtve točke po desetih letih. Če temu dodam še sodelavce mestne uprave, direktorje javnih zavodov in podjetij, ki sem jim svojo odločitev sporočil na skupnem srečanju, potem mi olajšanje in zadovoljstvo, ki so ga ob tej moji odločitvi izrazili, daje še večji zagon za delo, ki je pred nami."

Kdo so podžupani in kandidati na Listi Zorana Jankovića?

  • Tjaša Ficko

"Veseli me, da sem del zmagovalne ekipe in lahko iz prve roke spremljam, kako se stvari spreminjajo na bolje, kako smo spremenili srčni utrip našega mesta. S ponosom bom s to ekipo še naprej soustvarjala prihodnji razvoj Ljubljane."

  • prof. Janez Koželj

"Ponovno kandidiram zato, ker verjamem, da bomo s kolegi in županom dokončali vse tiste projekte, za katere smo se dogovorili že pred 12 leti, pa se zaradi različnih razlogov še niso uresničili. najpomembnejše namreč je, da se ukvarjaš s tistimi projekti in izzivi, za katere se je potrebno zelo potruditi in običajno te ostanejo za konec."

  • Jelka Žekar

"Sodelovati z ekipo, ki stremi k istim ciljem in spoštuje enake vrednote, mi je v veliko zadovoljstvo. Kljub izjemnemu napredku, ki ga je Ljubljana doživela v zadnjem desetletju, pa nam izzivov in možnosti za izboljšave v prihodnje ne primanjkuje."

  • Aleš Čerin

"Kandidiram še enkrat, ker v športnem jeziku ne menjam moštva, ki zmaguje."

  • Dejan Crnek

"Menim, da smo svoje delo doslej dobro opravili, so pa prav gotovo še stvari, ki jih je potrebno dopolniti. Lista Zorana Jankovića ni zgolj delovna skupina, pač pa je to velika družina, v kateri ne velja samo strokovnost, pač pa tudi srčnost."

Več o Listi Zorana Jankovića preberite tukaj.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.