"Zoran Janković ne grozi in se ne utemeljuje na sovraštvu"

· min branje
Nazaj

Dr. Barbara Rajgelj, docentka in raziskovalka na FDV, kjer poučuje temelje prava ter delovno, socialno in gospodarsko pravo. Je aktivistka za pravice ljudi, članica Sveta za odziv na sovražni in diskriminatorni govor ter sooblikovalka ljubljanskega lokala in kulturnega centra Pritličje, je izrazila podporo županu Zoranu Jankoviću.

"V času, ko z vseh strani pritiskajo sovraštvo, grobost in nasilje, je za prebivalce Ljubljana mesto, v katerem smo kdaj nezadovoljni in kritični, a v osnovi lahko svobodno dihamo, živimo in delamo. Je mesto brez strahu, ker Zoran Janković ne grozi in se ne utemeljuje na sovraštvu. Glasove trenirkarjev, harmonikašev, delavcev, vrtičkarjev, podjetnikov, brezposelnih, gejev, duhovnikov, študentov in ljudi z drugačnimi političnimi prepričanji skuša usklajevati in preoblikovati v politike, ki ljudem olajšujejo življenje. Zato sem prepričana, da bo v prihodnjem mandatu slišal tudi glasove mladih pred vrati predragih stanovanj, družin v socialnih stiskah in zahteve po uravnoteženem mestnem razvoju. Na področju oskrbe starostnikov, izobraževanja in kulture mesto že zdaj kakovostno opravlja številne funkcije slabo delujoče države."

Foto: Vir FDV spletna stran

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.