Komentar župana na današnjo preiskavo NPU

· min branje
Nazaj

Objavljamo komentar župana Zorana Jankovića ob novici o preiskovanju NPU-a nekdanje predsednice Vlade RS mag. Alenke Bratušek.

»Sam sem bil deležen hišnih preiskav in, kljub korektnem odnosu preiskovalcev, občutek, ko v zgodnjih jutranjih urah policisti potrkajo na vrata doma, ni prijeten in je obremenjujoč za celo družino.

V zadnjem obdobju pa so preiskave NPU vedno bolj nelogične in nerazumljive. Čeprav se je moja pot z gospo Bratušek že pred časom razšla, današnja preiskava zaradi samokandidature za evropsko poslanko nima nobenega smisla, še posebej pa ne preiskava na domu, ki bi moral vsakemu predstavljati varno zatočišče.

Res ne morem ocenjevati dela preiskovalcev, pa vendar vsak navaden državljan težko razume, kaj iščejo, in morda lahko samokandidaturo označimo za nekoliko »nehigienično«, težko pa v njej vidimo kaznivo dejanje.«

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.