"Ljubljana mora ohranjati in imeti občutek za ranljive skupine"

· min branje
Nazaj

Na Listi Zorana Jankovića so kandidatke in kandidati, ki bodo veliko pozornost posvečali različnim področjem delovanja v Ljubljani. Za utrjevanje narodne zavesti, ljubezni do slovenskega jezika in slovenstva in tudi do raznolikosti ter spoštovanja različnosti, bo posebej pomembna prof. dr. Sonja Novak Lukanović, direktorica Inštituta za narodnostna vprašanja.

Kandidatka na Listi Zorana Jankovića za Mestni svet

"Ljubljana mora ohranjati in imeti občutek za ranljive skupine. Ljubljana mora še naprej spoštovati medgeneracijske odnose, mora biti mesto mladih, ki bodo lahko v mestu tudi živeli. Ljubljana je in tudi mora ostati solidarna s starejšimi. Ljubljana mora ostati najboljše in najlepše mesto na svetu, ostati mora biser med evropskimi prestolnicami."

Zakaj je pomembna močna Lista Zorana Jankovića? 

Kadar ima županova lista v mestnem svetu večino glasov, lahko vso energijo in ves čas župan in mestni svet namenita zgolj razvoju mesta in zagotavljanju kakovostnejšega bivanja v njem. Zato lahko trdimo, da je za uspešno županovanje izjemnega pomena tudi, da ima župan večino mestnih svetnikov iz svoje liste.

Celotno listo si oglejte tukaj.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.