Napačen podatek v Slovenskih novicah

· min branje
Nazaj

Slovenske novice danes na spletni strani poročajo, da je Janković obljubil še en stadion in ga primerjajo z investicijo v Stožice. To ni res. Čeprav sta tako Ljubljana, kot celotna Slovenija z dvorano in stadionom v Stožicah dobila dva vrhunska športna objekta (UEFA je stadon razglasila celo za enega izmed desetih najlepših v Evropi) gre pri pisanju avtorja K.K. za zavajanje javnosti oziroma informacija ni natančna, temveč vzeta iz konteksta.

Zato podajamo naslednje pojasnilo in zahtevamo objavo: "Mestna občina Ljubljana nima v programu gradnje novega stadiona, ampak prenovo stadiona Žak v vrhunski atletski stadion. Vir financiranja bi bila proračunska sredstva, pogoj pa je, da država prenese lastništvo igrišča na MOL. Slovenske železnice so že predlagale, da igrišče prenesejo na državo, MOL pa bi lokacijo zamenjala za prostore na Miklošičevi ulici, ki jih potrebuje Ministrstvo za kulturo.”

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.