Ni pošteno, da sodijo mediji, ulica ali gostilna. Sodijo naj sodišča.

· min branje
Nazaj

Pred volitvami se v medijih vedno pojavijo očitki in članki zoper Zorana Jankovića. Tokrat mu mediji očitajo, da je aktiviral lobista, ki bi naj vplival na sodne postopke. Janković očitke zavrača in jih označuje kot neumne. Odgovor, ki smo ga že včeraj poslali enemu izmed tiskanih medijev, a so kljub temu članek napisali, objavljamo tudi tukaj. 

NAŠ ODGOVOR MEDIJU:
»Župan z zaznamkom na NPU ni seznanjen. Gospoda Miloviča pozna sicer že dlje časa, vendar ga ni poslal h gospodu Bremcu. Gospoda Miloviča je k sodelovanju povabila odvetnica gospoda Bremca, Tanja Modic, in oba sta se pred časom oglasila pri županu s predlogom za mediacijo, ki pa po nasvetu pravne službe MOL in odvetniške pisarne Čeferin, ki obravnava postopek, ni bila sprejeta. Pogovarjali so se o mediaciji, vendar le na osnovi sodbe sodišča, medtem ko o kazenski zadevi v zvezi z NPU sploh ni bilo govora, saj nanjo pričanje gospoda Bremca nima vpliva. Preiskovalna sodnica je v zadevi Tritonis dejala, da bo senatu predlagala, da se postopek ne nadaljuje, ker ni nobenih elementov kaznivega dejanja. Na odločitev senata še čakamo. Sicer pa bo župan Zoran Janković, zaradi večkrat izrečenih neresničnih navedb gospoda Bremca, razmislil o nadaljnjih sodnih korakih. Za morebitna dodatna pojasnila sem na voljo." Služba za odnose z javnostmi MOL

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.