POŠTENO na volitve 2014

· min branje
Nazaj

Volitve za državni zbor 2014 bodo že 13. julija. Pozivamo vas, da se jih udeležite v čim večjem številu, saj vsak glas šteje. Obljubljam, da na teh volitvah POŠTENO stojim pred vami.  

“Aktiviranje podjetij, ki so v stečaju, Primorje Ajdovščina, cestno podjetje Maribor in Mura. Preprečitev, da gre Cimos v stečaj. Začetek gradnje 2. tira železnic ter 3. razvojne osi, so samo nekateri od projektov, ki bi Sloveniji v letu 2015 zagotovili 10 tisoč novih delovnih mest,” je po 7. seji sveta stranke povedal predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković. Prepričan je, da gre za najboljši in najbolj pošten program, katerim se bo Slovenija vrnila na pot gospodarsko uspešnih držav.

“Naša prednost je naš program in pošteni ljudje z izkušnjami, s katerimi bomo Slovenijo vrnili med države, v kateri imajo vsi možnosti osebnega razvoja in socialne varnosti,” je na vprašanje o programu stranke odgovoril predsednik PS.

“Denar prihaja iz proračuna, zato pa mora biti gospodarska rast. Z aktivacijo podjetij, ki so v ali pred stečajem, bomo dobili 10 tisoč novih delovnih mest,” je pojasnil Janković in dodal, da bo z gospodarsko rastjo večja potrošnja in več optimizma. Izpostavil je tudi črpanje evropskih sredstev in neoviran izvoz.

 

 

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.