Zoran Janković poslal predvolilno pismo članom

· min branje
Nazaj

PISMO

Spoštovana članica, spoštovani član,

julij ni primeren mesec za državnozborske volitve, saj je to obdobje v letu, ko si vsak med nami vzame čas za oddih, za družino in za svoje najbližje.
Kljub temu bomo prihajajočo nedeljo 13.7.2014 odločali, v katero smer se bo podala Slovenija. Nas bodo še naprej vodile vlade kompromisov, ko bodo stranke le besedičile, nato pa odgovornost za stagnacijo države prelagale druga na drugo, ali pa bomo končno zagnali gospodarstvo s konkretnimi projekti in roki, rešili podjetja, ki usihajo, ohranili javno zdravstvo, šolstvo in dostojne pokojnine ter spodbudili mlade, da svoje znanje unovčijo v Sloveniji ter živijo svoje sanje v domačem okolju. Vsi vemo, da brez mladih nimamo prihodnosti.

Veseli nas, da odziv ljudi na terenu Pozitivni Sloveniji napoveduje bistveno boljši rezultat kot  posamezne javnomnenjske raziskave. Na obiskih v mestih in vaseh po celi Sloveniji nas spodbujajo mnogi optimizma in upanja polni obrazi. Zakaj prihaja do razkoraka med terenom in nekaterimi raziskavami, ne bomo ugibali. Vemo pa, da VSAK GLAS ŠTEJE. Le če bomo odločno združili moči, stopili skupaj in se v čim večjem številu udeležili volitev, nam bo uspelo. Glas za Pozitivno Slovenijo je glas za obljubo in zavezo, ki jo dajem s svojo ekipo, je glas za edini konkreten volilni program, ki lahko Slovenijo zažene podobno, kot smo med leti 1997 in 2005 zagnali Mercator in ustvarili največje ter najuglednejše podjetje, in podobno kot smo v letih 2006 do 2014 prebudili ter prenovili Ljubljano, glavno mesto Slovenije.

Pomembno je, da prav vsi izrazimo svoje mnenje z udeležbo na volitvah, če vas 13.7.2014 ne bo doma, že predčasno.Volišča bodo odprta v torek, 8.7., v sredo, 9.7. in v četrtek 10.7. Seznam volišč, kjer lahko predčasno oddate svoj glas, vam pošiljamo v priponki. Na predčasno glasovanje spomnite tudi svoje najbližje, sorodnike in prijatelje ter jih povabite, da se vam pridružijo. Pomembno je, da v nov mandat stopimo z vizijo razvoja, da začnemo ustvarjati boljšo Slovenijo, ustvarimo nova delovna mesta in zaženemo gospodarstvo.

Prepričan sem, da skupaj znamo, zmoremo in hočemo!

S spoštovanjem,

Zoran Janković Predsednik Pozitivne Slovenije

 

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.