Zoran Janković v podporo predsedniku UEFE Aleksandru Čeferinu

· min branje
Nazaj

Objavljamo sporočilo župana Zorana Jankovića v podporo predsedniku UEFE Aleksandru Čeferinu.

"Zadnje dni v medijih spremljam popolnoma neutemeljene in krivične napade na prvega moža UEFE Aleksandra Čeferina, kateri ne le da so nepotrebni, ampak škodijo ugledu države. 

Aleksandra poznam že vrsto let in izjemno ponosen sem, da sva prijatelja.

Poznam ga kot delovnega, odločnega, kot človeka z jasno vizijo, ki išče rešitve in je poln optimizma. Zato je v svojem delu izjemno uspešen, cenjen, spoštovan in nedvomno zelo vpliven.

V teh težkih časih, ko se je tudi naša država znašla v vrtincu epidemije korona virusa, ni pozabil, od kod prihaja. Kot eden najvplivnejših mož na svetu je takoj priskočil na pomoč in uredil, da smo dobili prepotrebne zaščitne maske.

To lahko naredi le človek z izrazitim čutom do soljudi, ki mu je pripadnost in skrb za sodržavljanke in sodržavljane zelo pomembna. Aleksandra izjemno cenim in spoštujem ter sem mu za njegovo gesto hvaležen.

V teh časih je bolj kot kadarkoli pomembno sodelovati, biti strpen, solidaren, znati živeti skupaj, obenem pa spoštovati vse različnosti."

Zoran Janković
župan MOL

ceferin

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.