Župan v Parizu

· min branje
Nazaj

Župan Zoran Janković se je v Parizu udeležil prve Mednarodne konference mest in metropolisov Mesta za zrak, organizirane na pobudo županje Pariza Anne Hidalgo in s podporo Mreže C40 (Cities Climate Leadership Network).

Župan Zoran Janković je nastopil na okrogli mizi na temo »ukrepi mest: izvedbe in učinki«, na kateri je predstavil trajnostne ukrepe in projekte, s katerimi smo korenito spremenili podobo Ljubljane in dvignili kakovost življenja v našem mestu.  Udeleženci konference so bili navdušeni nad ukrepi, s katerimi izboljšujemo kakovost zraka in ki smo jih v zadnjem desetletju izvedli v Ljubljani, posebno pozornost je poželo zaprtje mestnega središča za motorni promet. Mnogi prisotni so izpostavili Ljubljano kot primer najboljše prakse, ki naj ji sledijo tudi velika mesta.

IMG 1171


 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.