Anita Ogulin (2018)

Nazaj

"Vsako mesto sestavljajo ljudje. In prav ti prinašajo raznolikost, pestrost, pa tudi dušo mesta. Kot so različni ljudje, so različne tudi njihove usode. Pri svojem delu se dnevno srečujem s tistimi, ki jih tako opevana gospodarska rast še ni dosegla. Tistimi, ki živijo v stiski in potrebujejo pomoč do lepše usode.

Izjemno vesela sem, da pri naših prizadevanjih za boljše življenje družin in otrok pomaga tudi Mestna občina Ljubljana. Odziva se na stiske ljudi, jih pomaga reševati, se angažira in odpravlja prepreke, da bi ljudje res živeli lažje in boljše. Številne projekte za otroke, mladostnike in družine uresničujemo od podpori Mestne občine Ljubljana, še posebej hvaležni pa smo za aktivno sodelovanje, ko je treba družine rešiti pred izgubo strehe nad glavo ter stati ob strani v najtežjih trenutkih življenja. Prepričana sem, da prizadevanja za enakost in zdrav razvoj, lepšajo podobo mesta in njegove duše. S pomočjo župana, gospoda Zorana Jankovića, in njegovega kabineta pa smo s skupnimi močmi samo v zadnjem letu 151 družinam omogočili pot k lepšemu in boljšemu življenju. In prav vsak, ki pomoč prejme, to tudi vrača mestu in družbi. Zato iskrena hvala Mestni občini Ljubljana ter županu Zoranu Jankoviću."

Anita Ogulin, sekretarka na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje in častna meščanka MOL

Nazaj

© 2023 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.