Stane Pejovnik (2018)

Nazaj

"Župan Janković je bil v veliko pomoč  pri postavitvi novih fakultet za kemijo in računalništvo. Kot rektor Univerze v Ljubljani sem se lahko zanesel, da bo Mestna občina Ljubljana pod njegovim vodstvom podpirala izgradnjo in sodelovala po svojih najboljših močeh. Prav v tem času poteka postavitev zapornice, ki bo omogočila kontroliran pretok voda hudourne Glinščice in preprečila poplave vse do Viča. Tako kot na vsakem gradbišču je tudi tu Zoran zelo pogost obiskovalec (dejansko dnevni nadzornik) gradbišča in ko se srečava snujeva načrte za nadaljnji razvoj področja. Upam, da bo Brdo postalo eden najlepših in tehnološko najbolj naprednih delov mesta.

Zato njegovo kandidaturo za župana Ljubljane močno podpiram."

Stane Pejovnik, nekdanji direktor Kemijskega inštituta, nekdanji dekan fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo in nekdanji rektor univerze

Nazaj

© 2023 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.