Jean-François Decaux: "Župan Zoran Janković ima vizijo"

· 1 min branje
Nazaj

V sklopu največje mednarodne kolesarske koference Velo-city, ki smo jo v Ljubljani organizirali meseca junija, je Jean-François Decaux, eden od glavnih izvršnih direktorjev skupine JCDecaux, v katero sodi tudi sistem BicikeLJ, je izpostavil, da je Ljubljana najuspešneja med vsemi mesti, kjer imajo sistem izposoje koles. Tu je vsako kolo izposojeno kar 8-krat na dan, brezplačna izposoja traja 60 minut, medtem ko v Parizu le 30.

Med drugim je izpostavil citat Nelsona Mandele, da vizija brez uresničitve ni nič, enako velja za uresničitev brez vizije in povedal, da je župan Zoran Janković imel že leta 2010, ko sta se začela pogovarjati o vzpostavitvi sistema izposoje koles, tako vizijo kot tudi pogum za njeno uresničitev. Zato je ta sistem v Ljubljani najuspešnejši, je še dodal Decaux.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.