"Kulturi bom še naprej posvečal veliko pozornosti"

· min branje
Nazaj

Na Listi Zorana Jankovića so kandidatke in kandidati, ki bodo veliko pozornost posvečali različnim področjem delovanja v Ljubljani. Za kulturno področje bo še posebej pomemben Robert Waltl, igralec, režiser, lutkar in umetniški vodja Mini teatra.

Kandidat na Listi Zorana Jankovića za Mestni svet

"Kot umetnik, delavec v kulturi, aktivist, meščan kandidiram na listi Zorana Jankovića zaradi tega, ker je Zoran v preteklih dvanajstih letih afirmiral Ljubljano kot mesto velikega potenciala, mesto velikega zgodovinskega nasledstva in seveda perspektiv. Ljubljana je danes mesto optimizma, mesto upokojencev, študentov, intelektualcev, kulturnikov, odprto mesto."

Zakaj je pomembna močna Lista Zorana Jankovića? 

Kadar ima županova lista v mestnem svetu večino glasov, lahko vso energijo in ves čas župan in mestni svet namenita zgolj razvoju mesta in zagotavljanju kakovostnejšega bivanja v njem. Zato lahko trdimo, da je za uspešno županovanje izjemnega pomena tudi, da ima župan večino mestnih svetnikov iz svoje liste.

Celotno listo si oglejte tukaj.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.