Ljubljana, podjetniško mesto

· min branje
Nazaj

Župan Zoran Janković in njegova ekipa izvajajo v Ljubljani vrsto programov, s katerimi spodbujajo razvoj podjetništva in podjetniške kulture med mladimi, ter programov za spodbujanje visokotehnološkega podjetništva, s katerimi ustvarjajo pogoje za privabljanje domačih in tujih podjetniških pobud.

Na dogodku so predstavili programe za spodbujanje podjetniške kulture in podjetništva: Podjetno v svet podjetništva, Regijska štipendijska shema, Regionalni center kreativne ekonomije/RCKE, Start:up Geek House in Coworking prostor, Go:Global Slovenia ter Go:Global Slovenia za privabljanje mladih talentov in start:up ekip iz tujine. Prav tako so predstavili prizadevanja za zagotavljanje privlačnih pogojev za zagon poslovnih idej za zadrževanje podjetniškega potenciala in spodbujanje podjetništva v Osrednjeslovenski regiji. 

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.