Obisk PS Kočevje

· min branje
Nazaj

Zoran Janković je kot predsednik stranke obiskal Kočevje. V kratkem intervjuju je povedal, da bi v Kočevju morali postaviti lesnopredelovalni obrat, saj je nesmiselno, da neobdelan les prodajamo v Avstrijo, potem nam ga pa Avstrijci prodajajo nazaj kot izdelke. In kar 40 % lesa je našega!

Njegov cilj v naslednjem mandatu vlade je zmanjšati število nezaposlenih pod 100.000 ter vzpostaviti 30.000 novih delovnih mest. Načrt za odpiranje novih delovnih mest ima. Če se ta ne bo uresničil, pravi, da ga na tej sceni več ne bo. Slovenija potrebuje tako tiste, ki znajo delati asfalt, graditi mostove ali pridelovat krompir kot tudi tiste, ki se ukvarjajo z visoko tehnologijo.

Trdi, da imamo v Sloveniji veliko znanja in da nihče ni boljši, zato ker je iz tujine. Pravi, da je ključni cilj ponovna aktivacija Primorja.

Ta dan so njega in poslanko Aleksandro Osterman povabili tudi na Radio Univox. Pogovor lahko poslušate na spodnjem posnetku. 

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.