Še več in še bolje na športnem področju

· min branje
Nazaj

Ker smo manj kot teden dni pred maratonom zelo športno razpoloženi, vam predstavljamo kandidate na Listi Zorana Jankovića, ki bodo še posebej skrbeli prav za športno področje. To so Jure Zdovc, Marta Bon, Klemen Avbelj in sedanji podžupan Dejan Crnek.

DR. MARTA BON

Kandidiram, ker na nek način soustvarjam razvoj našega mesta. To delam s spoštljivostjo in tudi z veliko odgovornostjo. Ponosni smo lahko na vse to, kar je bilo že narejeno. Sedaj je na nas, da to nadgradimo. To je ekipa, ki zna, zmore in bo vodila mesto najbolje.

PODŽUPAN DEJAN CRNEK

Menim, da smo svoje delo doslej dobro opravili, so pa prav gotovo še stvari, ki jih je potrebno dopolniti. Lista Zorana Jankovića ni zgolj delovna skupina, pač pa je to velika družina, v kateri ne velja samo strokovnost, pač pa tudi srčnost.

JURE ZDOVC

Kandidiram predvsem zato, ker poznam gospoda Jankovića že vrsto let. Vem, da je ljubitelj športa. Vem, da brez njega športa na nek način, vsaj vrhunskega, v Ljubljani skoraj ne bi bilo. Zato se mu z veseljem pridružim na njegovi Listi, da se bo to nadaljevalo.

KLEMEN AVBELJ

Ponovno kandidiram, ker verjamem v projekt in predvsem, ker verjamem v gospoda Jankovića. Je izreden človek, pravi gospodar z izrednim čutom za komunikacijo z različnimi sloji ljudi.

Več o Listi Zorana Jankovića preberite tukaj.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.