Z učenci smo se veselili prenovljene šole

· min branje
Nazaj

Na OŠ Milana Šuštaršiča smo odprli nov, sodoben prizidek, v katerem smo uredili prostore za prvošolce in njihove učitelje.

Pritlični prizidek je velik 287 m2 in je sodobno arhitekturno zasnovan ter zgrajen v okviru aktivnosti Ljubljana, pametno mesto. Narejen je iz lesa ter je energetsko učinkovit.

prenovljena OS Milana Sustarsica

V prizidku smo uredili tri učilnice, sanitarije, kabinet za učitelje ter garderobo. V garderobi so tabureji, ki služijo tako sprostitvi kot tudi estetskemu udobju prostora.
Prizidek je z obeh strani obdan z atrijema (notranji je zelen), ki skupaj zavzemata 120 m2. Z mislijo na naše okolje smo na ravnem delu strehe nad avlo uredili tudi zeleno streho.

prenovljena OŠ Milana Sustarsica

Z novim prizidkom smo zagotovili dovolj prostora za 525 učencev v 24 oddelkih in s tem poskrbeli, da bodo svoje znanje lahko bogatili v sodobnih in kakovostno opremljenih prostorih.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.