Zbranih dovolj podpisov

· min branje
Nazaj

V enem od dnevnih medijev se je pojavila nepreverjena, neresnična in zavajajoča informacija, povezana s kandidaturo neodvisnega kandidata za župana MOL Zorana Jankovića in Liste Zorana Jankovića za Mestni svet MOL. Zaradi objektivne obveščenosti Ljubljančank in Ljubljančanov z veseljem sporočamo, da sta tako Zoran Janković kot Lista Zorana Jankovića v prvih petih dneh zbrala dovolj podpore za vložitev obeh kandidatur. Podpise podpore  bomo na željo mnogih volivk in volivcev sprejemali še do vključno ponedeljka, 8.9.2014.

Ljubljančankam in Ljubljančanom se ob tem iskreno zahvaljujemo za odločno podporo, ki jo izkazujejo tudi v javnomnenjskih raziskavah in dokazuje, da so dosedanje delo župana in Liste ter skupna prizadevanja za razvoj mesta, tudi po osmih letih opaženi in cenjeni.

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.