Zoran Janković je organiziral avtobuse za na kongres Pozitivne Slovenije

· min branje
Nazaj

OČITEK

Zoran Janković je organiziral avtobuse za na kongres Pozitivne Slovenije.

Screen Shot 2014 06 11 at 12.10.58 PM

POJASNILO OČITKA

Alenka Bratušek je v pogovorni oddaja Tarča na RTV 1, dne 8. maja 2014, ki je bila na sporedu ob 20:00 uri dejala: "Sama nisem organizirala nobenih avtobusov"

Zapis in posnetek na spletni strani MMC: http://www.rtvslo.si/slovenija/bratuskova-v-tarci-jankovic-je-hotel-imeti-predvsem-vpliv-na-kadrovanje/336420

Seveda je v podmeni teh besed zaznati trditev, da je avtobuse organiziral njen konkurent, Zoran Janković, in to samo za svoje privržence.

Avtobusi so bili najeti in plačani s strani stranke PS, o tem so bili pisno obveščeni vsi člani PS z vabilom in posebnim obvestilom ter tudi preko spletne strani. Celo več, v istem obvestilu so bili člani naprošeni, da svojo željo po prevozu sporočijo v naprej, zaradi organiziranja potrebnega števila avtobusov. Avtobusi so bili tako brezplačni in so vozili iz vseh smeri Slovenije, imeli so v naprej določena in objavljena postajališča in ure prihodov. O vsem tem obstaja dokumentacija v stranki in je na vpogled, del pa jo objavljamo v nadaljevanju.

Vse avtobuse je tako organizirala Alenka Bratušek kot predsedujoča PS. Tudi jih ni organiziral generalni sekretar - direktor stranke, ki mu je Izvršni odbor, odvzel pristojnosti vodenja priprav na kongres, ki mu gredo po Statutu stranke PS in jih prenesel na volilni štab za volitve v EU parlament (?!), ki ga je vodil zvesti pristaš Alenke Bratušek, Roman Jakić.

Zoran Janković v priprave in odločitve o kongresu ni bil vključen, sklepe je sprejemal Izvršni odbor stranke, v katerem je Alenka Bratušek imela udobno večino ali pa kar sama kot predsednica.

Alenka Bratušek je vsebinsko izrekla laž in zavedla tako prisotne v studiu, novinarje, ki so to povzemali in gledalce, ki so to gledali in poslušali.

 

Screen Shot 2014 06 11 at 12.11.07 PM

 

Nazaj

© 2024 LISTA ZORANA JANKOVIĆA. Vse pravice pridržane.

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaše izkušnje. S klikom na "prilagodi nastavitve" lahko upravljate z nastavitvami piškotkov. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih.